Disse fem spil bør alle børn kende

Betalt indlæg

Leder du efter nogle sjove spil, som selv børnene kan være med på? Der er mange spil, som kræver man har tålmodighed og lidt mellem ørerne, hvilket tit kan være kedeligt, hvis børnene også skal være med.

Derfor er der her samlet fem spil, som børnene også kan være med til, og som de helt sikkert vil finde stor glæde i.

Har du hørt om Vildkatten?

Et godt bud på et spil, som både er sjovt for børnene at spille, men som også lærer dem om former og farver, er Vildkatten. Det er et sjovt brætspil, hvor der kan være mange deltagere med i alle aldre.

Det går hurtigt, men det er rigtig sjovt og lærerigt at finde alle de mange motiver på den store plade. Det er helt sikkert et spil, som de fleste børn vil nyde.

Kalaha er altid sjovt

Hvis man ikke er så meget til fart over feltet og bare gerne vil nyde et spil i fred og ro, kan det være, at man skal prøve Kalaha. Der kan kun være to spillere med, og reglerne er meget simple, så børn kan sagtens være med på dette spil.

Man skal tænke sig lidt om, når man spiller Kalaha, men ellers foregår det i et meget stille og roligt tempo.

7 kabale er en klassiker

Det er desværre ikke altid, at man lige har nogen at spille med. Hvis barnet keder sig lidt, og der ikke er nogle af de voksne, som vil spille, kan det være, at man skal give 7 kabale et skud.

Man kan nemt og hurtigt lægge en kabale, og desuden er det også muligt at finde kabaler på nettet. Man kan spille 7 kabale på https://gratis7kabale.dk/, men hvis man er så heldig, at man har spillekort, kan man selvfølgelig også bare spille med dem.

Ludo kan spilles af alle

Hvis man vil spille et spil, som både kan samle store og små, er Ludo helt perfekt. Det er et rigtig godt familiespil, som er meget simpelt at forstå. Selvom det nogle gange kan være en fordel at tænke lidt taktisk, er der også meget af det, som handler om held, så børnene kan sagtens deltage i spillet på lige fod med de voksne.

Spil det sjove Spejlæg

Hvis børnene er meget små og ikke kan spille et spil, hvor man skal tænke taktisk, bør de helt sikkert lære Spejlæg at kende. I dette spil gælder det kun om, hvad terningerne siger. Det er derfor et helt oplagt spil for børn, fordi man ikke skal bruge evigheder på at gennemtænke sit næste træk, men blot sørge for at slå med en terning. Det er helt perfekt for børn – og så er der sjove æg, man kan flytte rundt med.

Kommentarer er lukket.