Dette skal du huske til fastelavnsfesten

Fastelavn er mit navn. Boller vil jeg have. Du kender selv resten af sangen. Den farverige tradition med kreative udklædninger har stået på i mange år, og du har selv oplevet den positive stemning, som samles i lokalet.

Hvem bliver kattekonge og kattedronningen? Hvem har det bedste kostume? Hvem kan spise mest slik? Så mange spørgsmål der bliver besvaret i løbet af ganske få timer, hvor der bliver slået katten af tønden og skabt minder for altid.

Hold din egen fest

Det er rigtig nemt at holde en fastelavnsfest, og du kan med sikkerhed få hjælp af hele familien. Denne helt særlige dag kræver ikke den store planlægning eller klargørelse, før det bliver en stor succes. Udklædningen klarer gæsterne jo selv, så du skal egentlig kun sørge for oppyntning, et bat, en tønde og en helt masse søde sager til børnene. Når der skal pyntes op, kan du bestille noget online.

Du kan også lave tingene selv med god hjælp fra de små i hjemmet. På den måde får I også en sjov og hyggelig aktivitet sammen, der kan klares på ganske få timer. I skal bare bruge nogle sakse, lidt karton og en stor skefuld fantasi. Der kunne klippes spiraler, stjerner, katte, masker, eller hvad I nu end finder på selv.

Tønden skal naturligvis males i røde, gule, grønne og blå farver, og så fyldes den ellers helt til randen med en masse slik. Det behøves ikke at være en dyr affære, hvis du leder de rigtige steder. Køb billigt slik på internettet, og så kan du endda få det leveret. Hvem siger, at det ikke kan være hyggeligt at gøre klar til fastelavn?

Idéer til udklædningen

Uanset om du kan lide at klæde dig ud eller ej, så findes der et kostume, som falder lige i din smag. Det gode ved en fastelavnsfest er, at der ikke findes nogle grænser for, hvad man vil klæde sig ud som.

Du kan med fordel samle din familie omkring et bestemt tema. Det er både humoristisk, men det skaber også et fællesskab og en følelse af samhørighed for dit glade barn. I kunne klædes ud som en zoologisk have, spøgelser, turister på en charterferie, en troldefamilie eller måske familie Flintstones fra TV.

Der findes mange gode idéer og inspirationer til gruppeudklædninger online. Her kan du også bestille kostumerne eller få hjælp til at lave dine egne. Det bliver så sjovt!

Kommentarer er lukket.