Derfor bør du flytte til en lejebolig i provinsen, hvis du har børn

Selvom det kan være attraktivt at bo i storbyen, kan det godt betale sig at kigge på yderkommunerne, når der skal findes en ny bolig, især for børnefamilierne. Hvad enten det er er en Lejebolig Skive eller en lejlighed i Thisted. Yderkommunerne er nemlig godt klar over, at der skal noget ekstra attraktiv for at tiltrække nye borgere, især børnefamilierne.

I Skive har man i flere år aktivt arbejdet for at få nye borgere til byen, så de kan dække virksomhederne behov for nye velkvalificeret medarbejdere. Kommunen gør det ved at kombinere hårde facts med bløde værdier.

De appellerer til nye borgere ved at stille spørgsmålet. Hvorfor bo trangt og dyrt i storbyen, når familien kan få en større bolig, flere penge mellem hænderne, mere tid sammen og sidst men ikke mindst, komme tættere på naturen.

Hårde facts og bløde værdier

Ud over gode jobmuligheder i kommunen, kommer Skive også med et andet argument for at flytte til egnen. De har udregnet hvad en gennemsnitlig familie sparer ved at flytte til egnen, frem for at flytte til Århus eller København. En familie der flytter til Skive, vil i snit have over 7.500 kr. mere til rådighed om måneden end hvis de flyttede til Århus. Beløbet er over 12.000 kr. hvis du sammenligner med København.

Med flere penge følger også de mere bløde værdier som mere tid. Tid til hinanden, til fællesskabet, til børnene og til alt det sjove. De flere penge giver mulighed for en større bolig. Hvad enten det er en lejlighed i Thisted eller et hus i Skive. De flere penge mellem hænderne, giver også mulighed for bil og andre forbrugsgoder.

3 gode grunde til at flytte i en lejebolig i Skive eller en lejlighed i Thisted

  • Thisted er en gammel handelsby og ligger ved den smukke Limfjord og tæt på Thy nationalpark. Området er et unikt naturområde, der udover et sprudlende byliv, der f.eks. tilbyder på mange lokale specialiteter. Heriblandt hjemmelavede bolsjer og specielt brygget øl. Nationalparken byder på unikke naturområder, herunder sjældne fugle, i hvad der er Nordeuropas største fuglereservat. Nogle af Danmarks reneste søer og en kystlinje der er mere end 200 km. lang.
  • Skive ligger ligesom Thisted langs Limfjorden og kommunen er meget engageret i, at børnene i kommunen skal have et aktivt udeliv og lære egens specielle områder at kende. Det kan være at gå på svampejagt eller en lang gåtur langs vandkanten.
  • Umiddelbart forbinder man ikke Thisted som et surferparadis, men området langs vandet kaldes Cold-Hawaii og har ikke mindre end 29 surfersteder langs kystlinjen.

At finde en lejebolig

Modsat storbyerne, hvor det kan være rigtig svært at finde en lejlighed er mulighederne gode i Skive og Thisted. En hurtig søgning på internettet viser, at udbuddet af lejeboliger er godt og der er noget for en hver smag og pengepung. Det er muligt at søge via de almene boligselskaber, men også de private udlejere er godt repræsenteret. Det er muligt både at finde en lejlighed i Thisted eller en lejebolig som et rækkehus i Skive.

Kommentarer er lukket.