De bedste online spil for voksne at slappe af med, når børnene er lagt i seng

Har du brug for at slappe af, når børnene er lagt i seng? Så prøv nogle af disse online games, som er garanti for en underholdende og afslappende aften.

Engang fladede de voksne ud foran fjernsynet eller læste deres yndlingsbog, når ungerne var lagt i seng. Men i dag er der masser af andre muligheder for at slappe af på som for eksempel ved at spille online spil. Der findes de sjoveste, sødeste og skøreste spil i det store internetunivers, og vi anbefaler dig her nogle af de bedste. Puslespil er noget af det mest afslappende, man kan lave. Faktisk er der noget terapeutisk over at sidde dybt fokuseret og forsøge at få brikkerne til at passe på pladen. Nu kan du slippe for at hive det store puslespil frem og nøjes med at hente et af de mange ned fra app-butikken på din telefon. Når børnene sover, kan du ligge på sofaen og lægge Jigsaw-puslespil, som er en app med over 20.000 forskellige puslespil med mellem 4 og 1.024 brikker. Du kan sågar lave dit favoritbillede om til dit eget personliggjorte puslespil. Eller hvad med puslespil af magi, der har fem sværhedsgrader, ugentlige turneringer mulighed for at sætte musik på til ”arbejdet”.

Hovedbrud med slik og diamanter

Nogle af de mest klassiske og afslappende online spil for voksne er hovedbrud med slik og diamanter. De findes efterhånden i utallige udgaver, men de mest kendte er nok diamantspillet Bejeweled og slikspillet Candy Crush. For de få, som ikke har stiftet bekendtskab med disse underholdende tidsrøvere, gælder det kort fortalt om at gennemføre baner inden for et givent antal træk ved at lave kombinationer på kryds og tværs af diamanter eller slikstykkker. Banerne bliver sværere undervejs med forhindringer, men det er også muligt at indsamle forskellige bonusser og værktøjer, som kan hjælpe dig med at gennemføre banerne. Ofte indeholder spillene en bonus for dagligt at logge ind og spille, og denne bonus bliver som regel også større og bedre, jo flere dage du spiller i træk.

Slap af med spillemaskiner

Noget af det mest enkle og afslappende er spillemaskiner. Måske har du prøvet dem i spillehaller eller på barer, hvor de også går under navnet enarmede tyveknægte. Men i dag findes de i alverdens variationer med sjove temaer og forskellige betalingslinjer. Du kan for eksempel spille på spillemaskiner hos Mr Green, et online casino som tilbyder både pirattema, vikingetema og sågar et tema, som er opkaldt efter Nexflix’ populære serie Narcos for blot at nævne nogle få stykker. Noget af det fede ved spillemaskiner er, at reglerne er så simple, at du efter en lang arbejdsdag ikke behøver at tænke for meget over strategien. Bare find telefonen frem, smæk benene op og lad dig underholde.

Slut med beklagelser om, at der ikke er noget godt på TV. Med det stor udbud af online spil, du finder på nettet og som smartphone apps, er der efterhånden ingen undskyldning for at kede sig, nå børnene sover.

Kommentarer er lukket.