De 3 Bedste danske forlystelsesparker for børnefamilier

Står du og gerne vil planlægge en tur for hele familien til en forlystelsespark i Danmark, så har vi her fundet frem til nogle af de bedste steder i kan tage hen. Hvilken forlystelsespark i vælger at tage til kommer selvfølgelig an på hvor i landet i befinder jer, hvor gamle børnene er og meget mere, se vores bud på de bedste forlystelsesparker for børnefamilier. Husk også at besøge Stjernebarn.dk og Babyhimlen.dk, for mere inspiration til det gode familieliv.

Tag en tur på bakken

Lidt nord for København, ligger det smukke og idylliske Bakken, her er der forlystelser for hele familien. Du kan komme direkte fra stationen og gå ind i Bakken, der er nemlig ikke noget med at du skal betale indgang, derimod betaler du for hver forlystelse du prøver. En anden rigtig god ting ved Bakken er at du kan gå en tur i den omkringliggende dyrehaven. Dyrehaven er en smuk naturpark med over 200 vilde hjorte. Dine børn vil elske at gå rundt i den smukke park og se de flotte dyr. Mens i er i dyrehaven bør i selvfølgelig også se Eremitageslottet, det er kongens jagtslot hvorfra der er en unik og smuk udsigt over Øresund.

Tag en tur i Bonbon-land

På Sydsjælland, i den lille by Holme-olstrup ligger Bonbonland. Det hele startede da en bolsjekoger ved navn Michael Spangsberg, begyndte at lave sit eget slik og ikke mindst bolsjer. Salget gik hurtigt og de startede med at invitere skoler til at komme og se hvordan slikket blev lavet. Det blev senere til Bonbon-land der åbnede i 1992. I dag er det blevet til en stor forlystelsespark med en masse oplevelser og aktiviteter for børn. Der er både forlystelser og legepladser til de helt små børn, samt forlystelser til dem der er til de mere vilde ting.

Tag en tur i Legoland

Alle familier med små og mellemstore børn, bør opleve legoland. Det er stedet hvor der er plads til alle og hvor kreativ tænkning er i fokus.Legoland åbnede dørene for første gang i 1968 i Billund. Det gik hurtigt stærkt med at få folk til at komme til Jylland og ind i Legoland, siden åbning er det blevet en kæmpe park og der skyder hele tiden nye parker op i hele verden. Lego er i dag et af verdens mest anerkendte brands og hvis dine børn har leget meget med Lego, så vil de elske at komme en tur i Legoland.

Kommentarer er lukket.