Børne- og babyrytmik styrker forholdet mellem dig og dit barn

Der er mange fordele ved børne- og babyrytmik. Først og fremmest er det godt for sanserne og så kan det styrke forholdet mellem dig og dit barn. Det gør dig og dit barn glade og I øver alle barnets sanser sammen. Prøv børne- og babyrytmik og se, hvor glad og selvbevidst dit barn bliver, når I øver sang og musik sammen. Rytmik bliver man aldrig for gammel til og der findes både hold til de helt små, fra 3 måneder af og til børn i alderen 3-5 år. Det er både grov- og finmotorikken der bliver udfordret under de rytmiske hold. 

Venner leger sammen

Kropsbevidsthed og fantasi kommer i fokus

Børnerytmik styrker ikke bare kun forholdet mellem dig og dit barn. Det giver også barnet en bedre kropsbevidsthed og vil give dit barn en god grobund for gode sociale færdigheder senere i livet. På rytmikhold til børn mellem 3-5 år blandes det musikalske sammen med det motoriske. Selvtilliden styrkes og troen på egne evner øges. Fantasien bliver brugt, og ofte bliver der grinet igennem den rytmiske musik, sammen med de andre børn. Legen er i fokus igennem hele rytmikken, som gør det sjovt og lærerigt for dit barn at være med til. Hele familien har mulighed for at være med til, så I sammen kan opleve glæden ved rytmikken. 

Børne- og babyrytmik i København

Hos https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/ kan du og dit barn blandt andet komme i kontakt med jeres følelser sammen. Gennem rytmikken bliver barnet styrket og opmuntret og derfor vil dets selvtillid også blive forbedret. Du kan både tage din baby med under din barsel, men du kan også vælge at tage barn med på et børnerytmik hold til 3-5 år. Hvis du har lyst til at tage din mødre gruppe med til babyrytmik, har I mulighed for, at bestille en privat session til jer og jeres babyer. Pernille besøger ikke kun mødre grupper – hvis du kunne tænke dig at prøve børne- og baby rytmik af i en vuggestue, på et plejehjem, til børnefødselsdage eller i dagplejen, kan det også lade sig gøre. Der er mange muligheder, så det handler bare om at lægge hovedet i blød og få startet.

Kommentarer er lukket.