Bliv klar til ferie med børnene med produkter fra Trunki og Liewood

Skal du på ferie med ungerne i den nærmeste fremtid? Så ved du også, at det kræver en god mængde forberedelse på enhver tænkelig situation. Det kan være alt lige fra humørsvingninger, solforbrændinger til køresyge, du skal være klar til at håndtere.

Trunki kufferter bliver familiens nye yndlingsting

Én af de første og bedste investeringer, du kan gøre dig til ferien, er en kuffert, som børnene selv vil slæbe. Køb Trunki kufferter, hvis du drømmer om den perfekte kuffert til dine børn.

Trunki er søde, smarte og underholdende kufferter til dine små. Trunki kufferterne kommer i forskellige farverige mønstre, så der er noget for ethvert barn. Og bedst af alt er kufferten den perfekte hvileplads, når de små bliver lidt trætte i benene.

De kan nemlig sætte sig på kufferten uden problemer. Og hvis de er heldige, kan det jo være, der er en sød forælder eller større søskende, der vil trække dem rundt.

Du finder Trunki produkter både online og fysisk i butikker, da de små og fine kufferter bliver tiltagende populære hos de danske børn (og forældre).

Find alt, hvad I skal bruge til ferien, fra Liewood

Fra Liewood finder du praktisk talt alt. Liewood fremstiller tøj, badebassiner, sengetøj, håndklæder, skamler, stofbleer, hagesmække, tasker – you name it.

Alle Liewood produkter er lavet efter et enkelt, bæredygtigt og nuttet design. Det er rene linjer inspireret af nordiske naturfarver til den moderne familie, som trænger til at komme helt ned i gear. Så hvad end du skal have tøj til ferien, bestik eller madpakker til lufthavnen, håndklæder til poolen eller noget helt femte, kan du trygt anskaffe det fra Liewood.

Liewood er økologisk, lavet efter høje standarder og kan holde i flere generationer. Det er produkter til dig, som er bevidst forbruger. Køb Liewood produkter både online eller fysisk i butikker. Det er et anerkendt, stort og dansk mærke, som du kan finde næsten overalt.

Få 4 tips, der vil gøre ferien nemmere

Inden rejsen bør du have et kit i en god kuffert (vi kan anbefale den fra Trunki) samt en bunke stofbleer, et par sæt tøj og lidt underholdning til børnene fra Liewood.

Derudover har vi fire enkle tips, du bør følge, hvis du vil have succes på ferien:

  • Forbered dine børn på turen ved at fortælle dem, hvad der skal ske før og under rejsen (især hvis I skal flyve)
  • Hav rigeligt med snacks med, så der ikke er risiko for lavt blodsukker
  • Sørg for underholdning i form af bøger, skærm, små spil eller lignende
  • Husk at slappe af!

Som det sidste punkt understreger, er det vigtigt at huske, at du holder ferie. Sommetider er det helt OK bare at læne sig tilbage, trække vejret dybt og slappe af.

Kommentarer er lukket.