Guide: Bedste badelegetøj til stranden til den lille

Sommeren, og for mange også en ferie til de sydligere lande, nærmer sig med hastige skridt. Med dette kommer også de obligatoriske ture til stranden for hele familien, men for den helt lille kan dette ofte medføre nogle meget kedelige timer, når far og mor og resten af familien bare ligger sig til at sole sig.

Medmindre altså den lille har noget badelegetøj at slå tiden ihjel med. For badelegetøj er for mange babyer nok noget af det sjoveste at lege med. Samtidig med det er det også super lærerigt for barnet, da det udfordrer kreativiteten som næsten ingen grænser har i det gule sand. Også får den lille det lige pludselig også fedt ved stranden.

Men hvorfor noget badelegetøj er så overhovedet godt? Er der noget man bør undgå af hensyn til ulykker eller lignende? Herunder får du de 5 bedste stykker badelegetøj for den lille, som både kan anvendes på stranden og i badekarret derhjemme. Følg med her.

  1. Quut Vandkande

Uanset barnet, så er en vandkande bare altid et hit. Med udelukkende sådan en kan ethvert barn holde sig selv beskæftiget i flere timer.

Bare det at kunne flytte vand fra et sted til et andet, det fascinere bare barnet på en rigtig stor måde.

Faktisk er sådan en vandkande nærmest bare obligatorisk, men denne fra Quut er ikke en helt almindelig vandkande. Den har nemlig to åbninger, hvilket gør den ekstra sjov at lege med.

  1. Swim-Fin Hajfinne

Alle børn skal lære at svømme på en eller anden måde. Nogle får spændt et helt almindeligt svømmebælte rundt om livet, andre foretrækker at lære det på en lidt sjovere måde med den populære Swim-Fin Hajfinne, som tilmed fås i alverdens farve.

Denne spændes bag på ryggen af barnet, hvorefter den er udformet som en hajfinne. Det gør læringen rigtig sjov for ethvert barn.

Dertil har denne hajfinne vundet adskillige designpriser for dens design, hvilket bestemt ikke gør den dårligere.

  1. Scoppi Skovl

Sammen med vandkanden, så hører denne skovl sammen ligesom bamse og kylling fra TV gør. Sådan en skovl er derfor nærmest også et must til enhver strandtur.

Med denne skovl fra Scoppi kan den lille nærmest grave ned på anden side af verden til Kina – eller kan de ihvertfald komme til at tro, også er de beskræftiget rigtig længe.

Dertil kan skovlen også bruges til at bygge store og dybe grave rundt om sandslotte. Dét er ret sejt.

Også skal man heller ikke glemme at den lille nemt kan kaste alverdens sand med sådan en skovl. Men sådan er det jo bare.

  1. Sandslotte Bygger sæt

Når selv voksne også ender med at bygge det ene sandslot efter det andet, så vil ethvert barn også elske at bygge sådan et.

Med dette sandslotte bygger sæt med tre dele bliver dette muligt. Formene kommer i tre forskellige farver i tre størrelser, således sandslottet i sidste ende kan blive rigtig stort.

Ligesom mere af det andet badelegetøj, så har dette sæt også vundet flere designpriser verden over.

Det understreger både hvor sjovt det er at bygge sandslotte, men også at dette sæt er utroligt brugbart.

  1. Plui regnsky

Et lidt anderledes stykke badelegetøj, men ikke desto mindre super sjovt for den lille at lave med.

Ved at proppe regnskyen under vand og dermed fylde den, for så at tage den og se den regne med vand, så bliver det bare ikke mere fascinerende. Tilmed kan barnet stoppe regnen igen ved at sætte en finger over dette lille.

Dét er ret fedt, ligesom meget af det førnævnte badelegetøj. Iøvrigt kan du finde hele udvalget lige her, så i kan blive klar til den næste strandtur.

Kommentarer er lukket.