Når baby bliver til barn

Den mindste af børnene er ikke mere end baby, og man savner lidt omsorgen og kærligheden som en baby kræver, men man har altid gerne kun ville have to børn i alt. Men babyfeberen er ved at tage over. Lige så snart man ser en baby i en barnevogn på gaden, er man klar på at opgive hele sin plan med kun at ville have to børn.

Forældre og barn

Der er en grænse

Man begynder at forkæle dem i stedet. Giver dem alt hvad hjertet begærer. Som de bliver ældre, bliver de også mere uafhængige, og det gør ondt som forældre når de bare ikke forstår hvor meget man elsker dem mere. Man kan ikke vise sin kærlighed til børn som aldrig er hjemme mere. Men når de ikke er opsat på at tilbringe tid sammen, så kan det være at de værdsætter gaver fra en i tide og utide. 

Man kan selvfølgelig ikke blive ved med at forkæle dem, både ens bankkonto og hjem når et bristepunkt på et tidspunkt, hvor der bare ikke er plads til mere. 

Så må man begynde at lave deres yndlingsmad til aftensmad i stedet, så man bare kan få de gode år man nu har tilbage inden de bliver teenagere.

Så må man finde andre at forkæle

Men når man er færdig med at forkæle sine børn, da der bare ikke er plads till mere legetøj og fine kjoler og hvem ved hvad, så står man stadig lidt tilbage med en følelse af tomhed. 

Så kunne det være, at man skulle overveje en hundehvalp i stedet for et nyt barn. 

Hvis man ikke er helt klar til at opgive alt søvnen i en længere periode, men stadig gerne vil give lige så meget omsorg og opmærksomhed som ved et barn i starten. Så er en hundehvalp nok svaret. De kræver utrolig meget arbejde når de første kommer hjem, og man skal næsten konstant holde øje med dem som ved et barn, men de bliver bare lidt hurtigere voksne. 

Så er der også en mere til at forkæle, og hvis det bliver datterens hund, så kunne det være at man skulle starte ud med en lyserød hundeseng til det nye familiemedlem. Så kan man bagefter begynde at købe masser af lyserødt lejetøj, og sløjfer der matcher med datterens hårbøjler.Men måske man skulle starte med hundesengen, før det tager overhånd. Du kan få fat i en rigtig fin lyserød hundeseng online.

Kommentarer er lukket.