Giv dit barn den bedste konfirmationsfest

Konfirmationen er en stor dag, som for alvor understreger konfirmandens overgang fra barn til voksen. Det er dagen, hvor konfirmanden er i fokus, og derfor handler det om at planlægge konfirmationen efter konfirmandens ønsker. Det kan være ønsket om alt lige fra stedet for festen til underholdningen på den store dag. Lej en dj til konfirmationsfesten og få en dejlig dag med konfirmanden i fokus. Dj’en er med til at sætte gang i festen og få fejret konfirmanden på den store dag.

Planlæg festen

Det kræver en stor mængde planlægning, når festen efter kirken skal arrangeres. Det er vigtigt at lytte til konfirmandens ønsker, men samtidig er det også vigtigt at være realistisk i forhold til budgettet. Når det kommer til menuen, kan konfirmanden selv vælge, hvilke retter der skal serveres på den store dag. Alt afhængig af budgettet kan du enten vælge at få maden lavet udefra, eller du kan selv give dig i kast med at kokkerere. Konfirmanden kan også være med til at bestemme, hvor festen skal holdes.

Der er mange konfirmander, der foretrækker at lave deres egne indbydelser. Det gør både indbydelserne helt personlige, og desuden kan konfirmanden helt selv bestemme, hvordan de skal se ud. Der findes mange forskellige kreative butikker, der sælger karton til de hjemmelavede indbydelser. Mange butikker stiller også modeller af indbydelser op, så konfirmanden kan få inspiration.

Lej dj til underholdningen

Underholdningen til konfirmationen er også vigtig. Der er mange af gæsterne, der gerne vil holde taler, og nogle har måske skrevet en fællessang. Under og efter maden kan det dog også være rart med noget musik. Det kan derfor være en god idé at leje en dj til den store konfirmationsfest. Dj’en kan være behjælpelig med at finde instrumentalmusik til fællessangen. Dj’en kan desuden også spille god musik under og efter maden. lej dj til konfirmationen, og sikre dig musik til alle aldre.

Dj’en kan være med til at sætte gang i festen efter maden. Der er både plads til at spille musik for de ældre i selskabet, men der er også plads til at spille nyere musik. Der er plads til at alle kan være med, og der er musik til en hver smag. Hvis konfirmanden har ønsker til sange, kan de også blive spillet til festen.

Konfirmanden i fokus

På den store dag er det vigtigt at konfirmanden er i fokus. Udover at leje en dj til festen kan du også finde på andet underholdning. Du kan skrive en sang, der beskriver nogle af de sjove ting, konfirmanden har lavet i løbet af årene. Når du skriver en sang, er det vigtigt, at gæsterne kender melodien. Du kan bruge melodien fra ”I en kælder sort som kuld” eller ”se den lille kattekilling”, da de fleste mennesker kender sangene. Der findes også rimeordbøger på nettet, som kan bruges, når du skriver sangen.

Du kan også finde på en sjov leg, hvor konfirmanden kommer i fokus. Du kan lave tip en 13er, hvor gæsterne kommer til at lære skøre facts om konfirmanden.

Kommentarer er lukket.