Få ro i budgettet med Anna Finans, så du har råd til at forkæle dine børn

Langt de fleste forældre ville pakke månen ind i farvestrålende papir og give den til deres børn, hvis blot det var muligt at få fat i den. Forældre har en naturlig trang til at ville det bedste for deres børn, dette kan være i form af at give dem god og varierende kost, ekstra fredagsslik, dén nyeste tegnefilm på dvd, lækkert tøj eller familieoplevelser udenfor hjemmet.

Det er dog langt de færreste forældre, der kan give deres børn alt på én gang. Derfor må man i nogle situationer tage valget om lillemanden skal have nye gummistøvler eller dén tur i Bon Bon Land han har plaget om siden Rasmus fra børnehaven var der for 3 måneder siden. Det praktiske vil oftest vinde over det sjove – hvorfor lillemanden endnu engang skal puttes med et trist blik i øjnene. Der findes mange ting man kan gøre i hverdagen for at få mere ro og frirum i budgettet, men den nemmeste og hurtigste løsning er at optage et forbrugslån hos Anna Finans.

5 gode grunde til at vælge Anna Finans

Det kan hurtigt blive forvirrende og utrygt at skulle vælge og vrage mellem de mange forskellige låneudbydere. Derfor får du her 5 gode grunde til at vælge Anna Finans, der primært bruges af børnefamilier, der vil have lidt ekstra penge at bruge af i f.eks. sommerferien eller omkring en børnefødselsdag. Læs om Anna Finans her.

  1. Lån mellem 3.000 – 75.000 kroner

Med Anna Finans kan du selv vælge lånebeløbet og derfor låne til alt fra en tur i forlystelsespark til konfirmation.

  1. Lån hjemmefra sofaen

Mange frygter at optage lån, da man ved banklån skal ned og stå til regnskab for en sur bankrådgiver, der vil have din ene nyre i pant, før man får lov at overskride kreditten eller optage et lån. Her er der ingen, der stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til og du kan gøre det når og hvor som helst.

  1. Lang løbetid på høje lån

Når man optager et forbrugslån, skal man naturligvis betale det tilbage hurtigst muligt. Her får du mulighed for en løbetid på op til 9 år ved høje lån.

  1. Hurtigt svar

Når man beslutter at optage et lån, ønsker man svar med det samme. Her kommer svaret indenfor 5 minutter – ofte hurtigere end det.

  1. Pengene kommer samme dag

Når man står og skal bruge penge her og nu, enten til apotekerregninger, en spontan tur i Bon Bon Land eller til ny vintergarderobe til ens børn, er det rart at pengene kommer ind på kontoen samme dag. Med Anna Finans har du pengene indenfor få timer.

Kommentarer er lukket.