Aktiviteter til når barnet er puttet

De fleste ved, at det kan være en udfordring at få puttet et barn i seng. Det kan sommetider også være svært bare at få det til at sove til middag, men når det endelig lykkes, vil man gerne lige kunne puste ud eller komme videre med de ting, man lidt har gået og ventet på.

Det kunne være, man bare virkelig havde brug for et glas rødvin og en god snak med sin partner. For andre er det måske mere vigtigt lige at kunne hive mobilen eller tabletten frem og spille nogle gode spil. Du kan finde en række fede netspil ved at se her. Det er en slags underholdning, som kan give rigtig god mening for lige at få hovedet helt koblet fra alle tankerne.

Derudover er der selvfølgelig et stort element af spænding og adrenalin, hvilket er nødvendigt i det daglige for mange.

Få dyrket din motion

Selvom det kan lyde lidt smart i en fart, at man skal tage ud og løbe, så snart barnet sover, så er der faktisk rigtig meget god mening i at gøre det på den måde. Sommetider er det bare virkelig nødvendigt for sindet at få rørt sig, og det giver overskud til resten af dagen og måske endda også de næste.

Man skal bestemt ikke undervurdere betydningen af motion, og det er eksempelvis også nemt at tage babyalarmen med sig ud på løbetur, så man lige for en sikkerhedsskyld kan holde øje, hvis noget skulle opstå, og så er man hurtigt hjemme igen. Nogle vælger at løbe nogle runder, hvor de altid er i nærheden af hjemmet.

Alternativt kan du bare træne derhjemme, hvor du så også er i kontakt med din baby, fordi vognen står lige ved siden af. Du skal sådan set bare bruge en helt normal måtte, og så kan du komme i gang med at lave dine ting. Du kan træne hele kroppen på den måde, og det er, i hvert fald for en periode, en fin måde at få klaret sine daglige fysiske gøremål.

Opdater dit sociale liv igen

En pause med en sovende baby er også et oplagt tidspunkt at få snakket med nogle venner og noget familie igen. Det kan selvfølgelig ske ved at ringe til dem eller sende en besked, så du måske lige viser, at du tænker på dem. Alternativt skal du bare invitere nogle over, så du fortsat kan holde øje derhjemme.

Planlæg den næste tid

Planlægning er noget af det vigtigste, når man får børn, og særligt når de er helt små. Prioriteterne bliver ret naturligt ændret en smule, og derfor skal man måske bruge lidt ekstra tid på lige at få skrevet nogle ting ind i kalenderen.

Det kan også bare være praktiske gøremål, som måske er gode at kende tidspunkterne for. På den måde kan man også nemmere få planlagt aktiviteter med eller uden barnet, som man har brug for, og som man måske kommer til at forsømme lidt, når den lille tager fokusset.

Kommentarer er lukket.