Når du skal ud og rejse med dit barn

Der er mange ting man skal tænke på, når man først har fået børn. Det kan være svært at overskue det hele, men der er nogle basale ting man skal bruge, hvis man skal ud og rejse med sit barn. Vi vil forsøge at gøre dig klogere på nogle af de overvejelser, som du helt afgjort bør gøre dig ift. at rejse med børn, da der kan være en række uforudsigelige ting, som man formegentligt ikke er bekendt med, hvis man endnu ikke har rejst med børn.

Kør selv ferien

Hvis man skal ud på en kør selv ferie, er det vigtigt at have købt det mest basale. Hermed menes der, at det f.eks. er nødvendigt med en auto stol. Som nybagte forældre, vil man gerne sikre sig, at man har det bedst mulige udstyr til sit barn. Man skal heller ikke nøjes og bare tage det første og bedste man støder på. Hvis man gerne vil være helt sikker omkring købet af sin auto stol, så kan man finde test af autostole på nettet og finde frem til den der passer bedst til jer.

Derudover skal man måske sikre sig, at man har den rigtige underholdning. Hvis ikke, kan det gå hen og blive en rigtig lang køretur. Det fleste har nok opdaget, at barnet kan blive beroliget enten ved hjælp af en smartphone eller en tablet. Ved hjælp af YouTube film, kan man finde børnevenlige videoer som holder jeres barn beskæftiget i en længere periode. Det er muligt at købe tablets holdere til bilen, så der ikke er en af forældrene, der skal sidde omme ved barnet hele turen.

Flyrejsen

Mange har oplevet skrigende og nærmest ulykkelige børn under en flyvetur. Dette kan være frustrerende både for forældrene, men også de andre medpassagerer. Det er vigtigt i sådan en situation, at kunne distrahere sit barn, så tankerne er et andet sted henne, end selve flyveturen. Her skal man selv vurderer hvad der kan hjælpe mest på sit barns fokus.

Afhængig af barnets alder, kan det være alt lige fra legetøj, spil, eller igen en tablet som kan holde dem beskæftiget. Det kræver at man ved hvad der plejer at virke, når dit barn er ved at være utålmodig. Ud fra personlige erfaringer, virker tablets og film fremragende, og kan være med til at dit barn stort set ikke registrere flyveturen. Vælger du at rejse med fly, så anbefaler vi dig at undersøge, hvordan og hvorledes du bør forholde dig, hvis du og din familie bliver forsinket. Du skal i den forbindelse vide, at lovgivningen siger, at flyrejsende kan få op til 4.500 kr. i erstatning, hvis de bliver forsinket på en europæisk flyvning. Læs evt. om de bedste bøger om rejser og flyforsinkelser her.

Køb legetøj

Det kan være en god ide, når man først er ankommet til sin destination, at købe legetøj til sit barn, der hvor du er rejst hen. Dermed føler barnet også at de får noget med fra stedet, og kan holde sig aktiv med sit nye stykke legetøj. Det kunne eksempelvis være noget så simpelt som en spand og en skovl, hvis der er strand i nærheden.

Kommentarer er lukket.