Guide: Sådan pynter du op til den perfekte børnefødselsdag

Der er mange ting, man skal huske, når det kommer til barnets fødselsdag. Det er en stor og vigtig begivenhed, som dit barn ser frem til med store forventninger i lang tid. Selvom det sikkert er årets fest, og du gerne vil gøre dit barn glad og tilfreds, behøver du ikke at spendere alle dine penge på festen. Det kan sagtens være både nemt og billigt at holde den helt perfekte børnefødselsdag.

En børnefødselsdag kan indebære timevis af planlægning og koordinering, men sørger du for at forberede dig godt, er det ingen sag. Først og fremmest kan den rette pynt med flag, balloner, konfetti og bordpynt hjælpe dig godt på vej og skabe den helt rigtige stemning. Her har vi samlet en guide over, hvordan du pynter flot op til børnefødselsdagen.

Vælg et tema sammen med dit barn

Inden du begynder at købe pynt, skal du vælge et tema for festen, så du ved, hvilken pynt der passer til. Det er vigtigt, at dit barn får lov at være med i processen, da det er det bedste udgangspunkt for at give dit barn den perfekte dag. Du kan lade dit barn komme med idéer eller måske selv nævne nogle gode idéer, og på den måde kan I sammen komme frem til det bedste tema. De fleste temaer kan sagtens lade sig gøre, hvis du bare tænker kreativt. Du kan virkelig få lov til at lege med din kreativitet og fantasi, så giv den gas og gå gerne lidt amok.

Mangler du inspiration til et tema, kan du for eksempel vælge et klassisk pirattema, et tema med den populære film Frost i fokus, et rigtigt drengetema med fodbold eller et tøsetema med prinsesser og glimmer. Når først du har helt styr på temaet, er det meget nemmere at gå i gang med at finde pynt og gå i gang med indkøbene. Du kan finde balloner og meget andet lige her. Du kan også gennemføre temaet med underholdning og mad, der passer til.

Kreative invitationer

Pynt hører ikke kun til på selve dagen – du kan også sætte stemningen inden festen med flotte invitationer i temaets ånd. På den måde er der en god sammenhæng hele vejen igennem, og børnene kan glæde sig til en piratfest, prinsessefest eller noget helt tredje.

Lav invitationerne sammen med dit barn, så I også selv kan komme i den helt rette stemning. Dit barn vil helt sikkert elske at dele hjemmelavede invitationer ud til alle sine kammerater i skolen. Det kan nemt blive det helt store samtaleemne, indtil fødselsdagen skal afholdes. Læg gerne balloner med i invitationerne, som børnene kan puste op og lege med. Er du ikke selv den kreative type, eller vil du gerne have en nemmere løsning, kan du også købe invitationer i mange forskellige temaer. Se mere på Partybutikken.dk.

Giv den gas med pynten

Du må aldrig gå ned på pynt til en børnefødselsdag. Børnene vil elske, hvis der er pyntet flot op. Er du ikke sikker på, hvad du skal købe, er balloner altid et hit. Dem kan børnene lege og spille frem og tilbage med. Der skal selvfølgelig også være flag – det er et must. Derudover kan du altid pynte op med flotte sugerør, sjove servietter og festlige hatte. Den pynt, som børnene kan lege med eller tage på, er altid populær. Det er samtidig en god måde at holde børnene underholdt på.

Kommentarer er lukket.