Indretning: Skab et hyggeligt køkken med rustikke detaljer

0

KØKKENINSPIRATION: Hver dag bruger vi danskere lang tid i køkkenet. Faktisk laver en tredjedel af danskerne mad hver dag. 9 ud af 10 danskere laver mad flere gange om ugen. I hvert fald hvis vi skal tro denne analyse, der er foretaget af Coop. Det betyder altså, at vi opholder os lang tid ved kødgryderne. Derfor er det også vigtigt, at køkkenet inspirerer og opfordrer til hygge.

Her får du et par gode bud til, hvordan du kan udnytte den plads, du har i køkkenet, til at skabe mest muligt hygge med rustikke detaljer. Køkkenet kan nemlig gøres ekstrahyggeligt med detaljer af naturlige materialer; læder, kobber, skind og træ.

Skab en ekstra hyggeplads

Hvis der er plads ved køkkenbordet, så kan du skabe en hyggeplads, hvor man kan sidde og spise morgenmad, gæsterne kan sidde og få et glas inden middagen. Så kan de altså være lidt med, imens der bliver lavet mad.

Praktisk plads til opbevaring

Ofte mangler man plads i sit køkken, og det er næsten, uanset om man har alt det, man har brug for. Derfor kan det være en god idé at have gulv til loft-skabe. Dette hvide vitrineskab ville heller ikke være af vejen.

Dog skal man være opmærksom på, at hvis man vælger et vitrineskab, så skal der altid være pinlig orden, da det fungerer som en slags udstillingsvindue. Det kan være rigtig flot, men det kan altså også være rart (og praktisk) med nogle skabe, hvor tingene kan gemmes væk — og hvor man ikke behøver at tænke på rod.

Brug naturens materialer

Ved at bruge naturlige elementer i dit køkken, vil du kunne opnå et skønt, rustikt udtryk, der skaber atmosfære og hygge. Hvis du har et spisebord i køkkenet, så kan det være hyggeligt at vælge træstole med lædersæder. Generelt skaber det en fed stemning, hvis du vælger at have mange træoverflader i dit køkken. Et plankebord kan gøre en masse.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.