Lamelgardiner hitter i boligen

0

Vi går en kold tid i møde, faktisk op imod den koldeste vinter i 6 år. Vidste du ved hjælp at gardiner i hjemmet kan spare på næsten 20% af varmen? Det vil sige at du både kan pynte hjemmet med moderne lamelgardiner og på sammen tid spare på energiforburget. Læs med her.

Moderne gardiner kan langt mere end af pynte i hjemmet. Om du har skrå vinduer, ovenlys eller almindelige vinduer, findes der intelligentegardiner, som bidrager til et bedre indeklima. Et helt almindelig mørklingsgardin kan trækkes ned fra både toppen og bunden, alt afhængig af hvor lyset kommet ind fra. Når gardinet er trukke for, beskyttes der for kulden udefra og varmen holdes inden. Ligeledes kan et gardin holde varmen ude, hvis du ønsker at rummet skal holdes køligt. Mørklægningsgardiner er belagt med en speciel folio, som gør at varme og kulde isoleres. De fleste mennesker har kun mørklægningsgardiner i værelserne, men mange burde overveje at få det installeret i de større rum, som et ekstra gardin, uden på f.eks. et lamelgardin. Lamelgardiner trækkes for og derefter kan der vælges om de skal være åbne eller lukkede. Når et lamelgardin er trukket for og lukket til, er der ikke meget effekt i det. Folk kan naturligvis ikke kigge gennem gardinerne, men energieffekten er ikke tilstede. Om ikke andet er lamelgardiner altså meget oppe i tiden, og meget populære i de forskellige boligere. En producent som Velux har også designet et gardin, som ifølge producenten kan forbedre isoleringen med op til 30 procent, da bagsiden er belagt med en aluminiumsbelægning.

Køb gardiner på nettet

Mange online gardinbutikker tilbyder at yde den ekstra service, at komme gratis forbi med gardinbussen og måle op. På den måde er du sikker på at gardinet passer præcis, og du har samtidig mulighed for at afprøve forskellige farver og typer af stoffer i hjemmets omgivelser.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.