Sådan kan du nemt gøre dit hjem elegant

Elegance behøves ikke at være svært at opnå. Denne eftertragtede stil kan skabes nemt, hvis man er villig til at tage skridtet. Det stilfulde look er ikke nødvendigvis afhængigt af dit møblement; dit valg af gulv kan faktisk gøre en kæmpe forskel for hvordan dit hjem opfattes.

Hvilket gulv bør du vælge?

Ønsker du, at dit hjem ses som elegant, bør du helt bestemt vælge et sildebensparketgulv. Det er et sikkert og stilfuldt valg, der løfter et almindeligt rum op, så det bliver meget mere unikt. Denne type gulv bliver aldrig umoderne, og du kan være sikker på, at det gør en forskel både for dig og dine gæster, når I betragter et værelse med et sildebensparketgulv.

Hvorfor lige præcis sildebensparketgulv?

Et sildebensparketgulv forbindes med elegance, fordi det historisk blev brugt primært til vigtige, flotte værelser, som fine stuer og spisestuer. Det skaber en konnotation, der gør, at dit hjem giver et luksuriøst og eksklusivt indtryk.  Som en af de ældste former for parketgulve, er der ingen tvivl om, at det gør lokalet tidløst.

For dig, der vil vise rolig elegance

Skal din bolig være elegant, men på en måde, der skaber harmoni og ro i sindet? Så skal du vælge et sildebensparketgulv lavet med planker, der er en-stavs, hvilket betyder, at der kun er én stav per planke. Det giver gulvet et blødere udseende, og giver værelset en behagelig, velkommende effekt. De bredere planker udstråler ro, uden at gå på kompromis med den stilrenhed, du også ønsker. Effekten kan blive forstærket eller formindsket baseret på, hvilken træsort du vælger.

For dig, der vil udstråle dynamisk elegance

Dit hjem skal være klassisk, dit hjem skal være smukt, og dit hjem skal være personligt. Synes du, at det kan blive trættende med for meget ro? Så bør du vælge et sildebensparketgulv lavet med planker der er to- eller tre-stavs. Det skaber dynamik, og får dit hjem til at fremstå energisk og frisk, dog uden at det bliver for voldsomt. Du fastholder den elegante stil, der altid kommer med denne type gulv, men rummet får et mere levende udtryk. Vælger du en træsort, der er flerfarvet, kan du endda tydeliggøre fornemmelsen.

Opfattelsen af rummet

Samtidig med at et sildebensparketgulv fremstår meget elegant, kan den danne en helt anden type effekt. Baseret på retningen af gulvet, kan det skabe en illusion, der påvirker hvordan rummet opfattes. Hvis gulvet lægges vertikalt, føles rummet kortere, men bredere. Monteres det derimod horisontalt, bliver rummet set som smallere, men længere. Denne effekt kan betyde meget for et rum, og du bør overveje hvilken fornemmelse du foretrækker.

Det nemme valg venter

Har du brug for hjælp til din endelige beslutning, vil du have yderligere information eller er du bare helt klar til at bestille, så kan du se mere her.

Det er simpelt; du kan ikke undgå at udstråle elegance, hvis du vælger et sildebensparketgulv. Det er klassisk, det er stilfuldt, og det er flot. Du kan løfte hele dit hjem op, blot ved at ændre din gulvtype.

 

Kommentarer er lukket.