Cavalier king charles spaniel – en hunderace til næsten alle familier

En cavalier king charles spaniel er en hunderace, som er en perfekt lille selskabshund. Den er meget livlig, glad og imødekommende overfor stort set alle, både voksne, børn, resten af familien og fremmede. Så hvis du er på jagt efter en rigtig familiehund, kan en cavalier king charles spaniel godt være svaret for dig.

Det er en hunderace, som knytter sig til hele familien, den tilpasser sig oftest det energiniveau der er i familien, men ville ikke være bleg for aktivitet i hverdagen.

Hvad du kan forvente af denne hunderace

En cavalier king charles spaniel er som to forskellige hunde, aktivitetsmæssigt, når den er inde og ude. Ude er den aktiv og har et lille jagtinstinkt i sig, hvor den derimod indendørs er en sofakartoffel. Så lige denne hunderace passer næsten til en hvilken som helst familie – det kan både være den ældre eller den helt store med mange børn.

Der er dog nogle punkter, man skal være lidt opmærksom på, hvis man vælger lige netop denne race. En cavalier king charles spaniel kan godt være lidt gøende, og så er den meget kontaktsøgende, det vil sige den kræver et socialt liv med nær menneskelig kontakt. Den er glad for at lege og bruge sin snude, og den skal derfor stimuleres en god del både fysisk og mentalt.

Og så er der pelsplejen – en cavalier king charles spaniel har en smuk og silkeblød pels, der kræver meget pleje, daglig børstning og frisering. Hvis du er interesseret i at læse og vide mere om denne hunderace, kan du med fordel gå ind på https://cavalier-king-charles-spaniel.dk/. Her får du en mere detaljeret beskrivelse af, hvad du kan forvente, hvis det er denne hunderace, du anskaffer dig til din familie.

Kommentarer er lukket.