Sådan flytter du nemmest dit barn til Spanien

Hvis du skal flytte og har børn, så er det noget af en udfordring. Børn kan lide vante rammer og er ikke meget til nye eventyr. Derfor kan der være nogle ideer, hvor på man kan få sit barn nemmest og hurtigst til at falde ind i de nye områder. Her i denne tekst kan du finde ud af, hvad disse tricks er. At flytte Spanien tager hårdt på alle, og derfor er det helt okay at finde lidt hjælp til børnene. 

Barcelona

Start før I flytter

De bedste tips starter før i flytter. Det er vigtigt at fortælle barnet om, hvor det er man skal hen og hvorfor, så de forstår det fuldt ud. Meget af børns utilfredshed kommer af at de ikke forstår, hvorfor noget sker. Det er også vigtigt at holde en positiv tone omkring Spanien og emnet at flytte. Det kan være, at i smager nogle spanske retter eller høre spansk musik for at forbredde barnet på det kultur chok det er at flytte til et nyt land. Noget andet der også skal starte derhjemme, er planlægningen af selve rejsen, det er vigtigt at man har det hele planlagt sådan at man ikke skal gå og tænke over det. hav styr på boligen i Spanien, rejsen derned og alle de ekstra små detaljer. 

Under opholdet 

Når man er ankommet til et nyt land, er det især svært for børn at passe ind og det kan være godt at hjælpe. Det kan være en ide at finde andre danske familier i Spanien så ens børn føler at de har en lille del af det de havde i Danmark, i Spanien. Det kan give en ny form for tryghed at møde andre dansker både for børnene men også for de voksne. Derudover er det vigtigt at man også hengiver sig til kulturen og gør noget for at lære sproget og menneskerne at kende. Det kan nemlig være dejligt at man føler man er en del af samfundet i stedet for at være disse udefrakommende der ikke ved hvad de laver. Det kan være meget grænseoverskridende først, men man lærer det helt sikkert med tiden

Kommentarer er lukket.