Det er vigtigt at du som forældre husker dig selv

Som forældre skal du gå på kompromis for at sørge for, at dit  barns opvækst bliver så god som muligt. Det er ikke altid nemt og det kan være svært at finde ud af,hvad der fungere og hvad der ikke gør. I dit forsøg på at gøre alt godt for dit barn kan du nemlig risikere at brænde ud, miste fokus på dig selv og glemme at lade op. Dette kan medføre en mor eller en far uden den store overskud og dermed heller ikke overskuddet til at være der helt for barnet og det er rigtig synd for begge parter. Her i denne artikel kan du læse og lære meget mere om, hvorfor det er vigtigt at du har fokus på dig selv. 

barn

Du skal finde en balancegang

Glemmer du som forælder dig selv, så vil du også risikere at opleve manglende overskud og det kan i sidste ende blive som en ond cirkel. Hvis overskuddet og humøret er væk, kan det give dårlig samvittighed og spekulationer. Som forældre er det ikke sjovt at have dårlig samvittighed eller spekulationer, det i sig selv kan nemlig skabe mindre overskud, ligesom mindre overskud kan give spekulationer og dårlig samvittighed. Ser du nu, hvorfor det kan blive en ond cirkel? ingen af disse sindstilstande er gode for dig eller dit barn og derfor er det vigtigt du husker dig selv. På den måde er du også et godt forbillede for dit barn. Hvordan vil dit barn lære at prioritere sig selv, hvis du ikke gør det? Derfor er der mange fordele ved at prioritere sig selv. Det er balancegangen i at prioritere dit barn og dig selv, der kan være svær. Du kan med fordel, uden at fjerne for meget tid fra den lille, forkæle dig selv og dermed prioritere dig selv.

Forkæl dig selv og få mere overskud

Som mor går man meget på kompromis med sin krop og sit udseende, derfor kan det være rart at have fokus på det. Man har gået i 9 måneder med fedtet hår, tør hud og har endda fået strækmærker og løs hud. Derfor kan det være en god idé, ihvertfald som mor, at have fokus på selvforkælelse og det overfladiske, et aspekt man har manglet i 9 måneder. Selvom du generelt ikke er overfladisk anlagt, så er det okay at være det efter en graviditet. Få kvalitets extensions og få det hår tilbage som du havde inden graviditeten eller måske endda pænere. På den måde kan du igen få en følelse af at være attraktiv, få højere selvtillid og dermed også få mere overskud til dit barn og det at være i rollen som mor.

Kommentarer er lukket.