3 gode barnevogne til den lille nye

Den rette barnevogn er vigtig for, at du nemt kan komme rundt med dit barn, og at dit barn kan bruge den i det tidsrum, som du har brug for. Her kommer vi ind på tre forskellige typer af barnevogne.

Når du skal have en lille ny, er der rigtig mange forskellige beslutninger, som du skal træffe. Det kan virke helt overvældende for dig, for du vil jo gerne både vælge det, der er godt for dig, og det, der er godt for dit barn.

Det gør sig for eksempel gældende med barnevognen. Den kommer du til at bruge rigtig meget i de første år, hvor du både bruger den til transport og som sovested for barnet. Derfor er det vigtigt, at du får valgt den helt rigtige.

I denne guide kommer vi ind på tre forskellige typer af barnevogne. Hvilken der er den rigtige for dig, kommer helt an på, hvordan din situation er. Vi har blandt andet fået inspiration på bloggen https://bedste-barnevogn.dk/

Kombivogn kan det meste

En kombivogn er en lille og kompakt barnevogn, der kan omformes til en klapvogn. Den er nem for dig at komme rundt med i byen, fordi den ikke fylder så meget, og da den typisk har små hjul, der kan dreje i alle retninger. Den lille størrelse gør den derudover også meget nem for dig at have med i offentlige transportmidler.

Nogle kombivogne kan udover at blive omformet til en klapvogn også bruges som en autostol. Dermed får du altså hele tre funktioner i en, hvilket kan være meget praktisk for dig, der har bil.

Ulempen ved en kombivogn er, at den ikke har et særligt langt liggemål. Dit barn vil derfor ikke kunne sove i den i lige så lang tid.

Barnevogn med langt liggemål

Vil du have en barnevogn, som dit barn kan sove i i lang tid, bør du gå efter en barnevogn med et langt liggemål. Jo længere et liggemål, des længere tid kan dit barn selvfølgelig ligge og sove i den.

Når dit barn er startet i institution, vil du ikke bruge barnevognen lige så meget, som du gjorde under barslen. Det er dog stadig rart for dig, at du kan bruge den i weekenden, når den lille skal sove til middag derhjemme.

Stødabsorberende barnevogn

Bor du ude på landet, kan en stødabsorberende barnevogn være det rette for dig. Når du går tur på jord- og grusveje, kommer dit barn hurtigt til at ligge og bumle rundt nede i vognen. Det er selvfølgelig ikke rart, og du bør derfor gå efter en vogn, der er så godt affjedret som muligt.

Bor du inde i byen, vil det ikke være lige så vigtigt for dig, at du får en stødabsorberende barnevogn, da du i det tilfælde jo primært vil gå på fliser og asfalt.

Der findes altså en række forskellige former for barnevogne, som du kan vælge imellem. Hvilken type der er den rette for dig, kommer altså helt an på, hvad dine krav til barnevognen er, hvor længe du vil bruge den, og hvor du bor henne.

Kommentarer er lukket.