3 gaveidéer – gaver til børn i forskellige aldre

Det bedste ved at give gaver er, når man rammer plet med det man giver. Det er dog tit lettere sagt end gjort. Især til børn kan det være udfordrende at finde lige præcis det der hitter, alt efter hvor gamle børnene er. Mangler du inspiration til gaven til barnedåben, fødselsdagen eller juleaften, så har vi her samlet 3 gaveidéer til 3 forskellige aldersgrupper. Så kan du bringe glæde med din næste gave.

0-3 år

En både smart og fin gave til et lille barn er en praktisk suttesnor. Enhver småbarnsforælder med et suttebarn ved hvor vigtigt det er altid at have en sut i nærheden, til når utilfredsheden eller trætheden melder sig. Men de små plastik sutter forputter sig nemt i pusletasker, eller falder ud af barnevognen mens man kører. Hjælp de trætte forældre ved at forære barnet en suttesnor, så der altid er en ren sut indenfor rækkevidde. De findes i mange designs og udgaver, så der er helt sikkert en der passer til den heldige modtager af gaven. Og fælles for dem alle er, at de giver både glade børn og forældre, en dejlig gave at få lov at give.

3-8 år

En god gaveidé til børn i denne alder er et par rulleskøjter. Det er en sjov og hyggelig aktivitet, uanset hvilket niveau man er på. Til nybegynderne findes der justerbare rulleskøjter, som kan indstilles som både inliners og en udgave hvor de bagerste hjul er parallelle, så man nemmere kan holde balancen. Mange modeller kan også justeres i størrelsen, så de kan bruges i flere år, og ikke kun en enkelt sæson. Rulleskøjter giver mange timers sjov og leg i den friske luft, og er en god og nem måde at være aktiv på, mens man hygger sig. Selvom rulleskøjter er en hyggelig aktivitet, så kan det godt gå galt når der suses hen over asfalten. Det kan derfor være en god idé at inkludere et beskyttelsessæt med i gaven. Så bliver der også passet godt på håndled, knæ og hoveder, når der skal rulles på rulleskøjter.

8-12 år

Hvis børnene er nået hen over alderen hvor puslespil og ludo er favoritterne, så kan det være på tide med nogle mere udfordrende spil. Brætspil er et hyggeligt alternativt til familieaftenerne, der tit kan ende foran en skærm. Der findes spil til alle niveauer, og flere af de spil der er på markedet kan både gøre dig klogere, skærpe din logiske sans eller give din matematiske sans nye udfordringer. Et ekstra plus udover at samle familien og give kvalitetstid på en ny måde. Mange af de klassiske voksenspil findes i både børne- og familieudgaver. Her er niveauet tilpasset så børn kan spille dem sammen med hinanden, eller hvor både børn og voksne bliver udfordret. Så hvis du selv er vild med quizspil, at løse gåder eller sjove kortspil, så er det helt sikkert noget i samme stil til børnene, som i kan få mange timers hygge og sjov ud af. Hvis du mangler inspiration til det helt rigtige spil, så læs mere på braetspil.dk.

Kommentarer er lukket.